Komentáře

1 J. J. | Web | 29. března 2010 v 12:03 | Reagovat

Všechny ingredience zbožňuju, takže tohle jídlo určitě brzo bude, ale ještě přihodím trochu parmazánu! Díky za inspiraci.

2 Madla Madla | Web | 29. března 2010 v 13:23 | Reagovat

To jsem ráda, že jsem vám kápla do noty. Parmazán je úžasný, ale v našem malém městě bohužel naprosot nedostatkový a nesehnatelný :-( , ale povýší jídlo přímo do ráje :-)

3 Janah Janah | Web | 29. března 2010 v 23:52 | Reagovat

Zní to dobře a netradičně, určitě to zkusím. Jen možná navrch přidám trošku kysané smetany ;-)

4 Madla Madla | Web | 30. března 2010 v 7:05 | Reagovat

Janah: Děkuju za milý komentář a doufám, že vám bude chutnat. Kysaná smetana nic nezkazí, jídlo krásně zjemní a dodá mu na krémovitosti.

5 toffo toffo | Web | 2. dubna 2010 v 20:17 | Reagovat

Velice odvážný experimet - pohanka a červené víno! Recept jsi si vymyslela, nebo někde vyčetla?
Hezké velikonoce, jmenovkyně :-)

6 Madla Madla | Web | 3. dubna 2010 v 6:00 | Reagovat

toffo: byla to momentální inspirace, protože v lednici toho před velkým nákupem moc nezůstalo. Červené víno bylo také dílem volby z nouze ctnost, protože bílé bylo už vypito :-) I tobě přeji pěkné Velikonoce. :-)

7 Petr Petr | E-mail | 8. června 2011 v 15:49 | Reagovat

[1]:tak vážení to je fakt soda, netušil jsem jak může bejt pohanka dobrá.... akorát místo vína dávám zeleninový vývar a fakt super.
Petr

8 Madla Madla | E-mail | Web | 8. června 2011 v 16:22 | Reagovat

Petr: Tak to jsem ohromně ráda, že vám tak chutnalo. Můj muž nad pohankou stále trošku ohrnuje nos, ale mě tahle úprava také chutná nejvíc. Tak děkuju moc za krásný komentář a přeju vám léto plné chutí.

9 jeste.rka jeste.rka | 12. května 2013 v 22:12 | Reagovat

Milá Madlo, musím poděkovat za tento recept, dnes jsem ho vyzkoušela a jsem úplně nadšená. Že k sobě pohanka a houby pasují, to jsem věděla dávno, ale tahle kombinace je nepřekonatelná, pečená hlíva s česnekem je dobrota sama o sobě a v kombinaci s rizotem - dokonalost sama... Vidíte, i starší recepty pořád fungují...

10 Madla Madla | Web | 15. května 2013 v 12:54 | Reagovat

jeste.rka: No teda, takový nádherný komentář! Moc děkuju za ta slova chvály, rdím se jak čerstvě utržené jablíčko :-)
Vzhledem k mé počínající bezlepkové dietě bude pohankových receptů pomalu přibývat :-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.