Komentáře

1 Lenka Lenka | 4. dubna 2015 v 8:13 | Reagovat

To vypadá skvěle. Miluju hraskovy tatarak, takže mě to hned zaujalo. Co nejdřív vyzkouším.

2 Míša Míša | E-mail | Web | 5. dubna 2015 v 7:48 | Reagovat

Mačkaný hrášek je klasika. Já jsem si ho dávala hlavně v Anglii. Oni ho cpou všude. Fish and chips a k tomu hrášek .. ale dělám si ho i doma, třeba s rybou. Ale ty kuřecí kousky se zeleným čajem a limetkou .. no mňam :-)

www.cookingwithsusa.blogspot.cz

3 toffo toffo | Web | 8. dubna 2015 v 19:20 | Reagovat

Ježíšku, to je nádhera!!!

4 Madla Madla | E-mail | Web | 13. dubna 2015 v 19:12 | Reagovat

Lenka: I já miluju zelený hrášek, mohla bych ho cpát do všeho... A hráškový tatarák je veliká dobrota! Tak určitě vyzkoušejte a pak dejte vědět, jak chutnalo :-)

5 Madla Madla | E-mail | Web | 13. dubna 2015 v 19:13 | Reagovat

Míša: Tak v tom případě chci být Angličankou :-) Já miluju hrášek v jakékoli podobě. A s rybou to musí být ještě lepší, hmm, díky za tip :-)

6 Madla Madla | E-mail | Web | 13. dubna 2015 v 19:14 | Reagovat

toffo: Maruško, moc děkuju :-D

7 Magdaléna Magdaléna | Web | 14. dubna 2015 v 20:25 | Reagovat

Podobnou hráškovou mačkanici jsem podle Jamieho také dělala a chutnalo to skvěle :)

8 vanda vanda | 20. dubna 2015 v 20:13 | Reagovat

Jej Madli, ty barvičky, no ouplný jaro. Snažím se teď jíst v tomto duchu. Svíčkovou jsem si zakázala, plavky se blíží a ty koláče se na mě prostě začaly projevovat. Tak tohle si ráda udělám! :-D

9 Siska Siska | 21. dubna 2015 v 17:00 | Reagovat

vypadá to nádherně! Musím se odhodlat a zkusit zelený čaj na kuřecím mase. A ten hrášek! No nádhera, Madlo, jste stálou inspirací :-)

10 Madla Madla | E-mail | Web | 24. dubna 2015 v 19:02 | Reagovat

Magdaléna: Jojo, Jamie prostě ví, co je dobré :-)

11 Madla Madla | E-mail | Web | 24. dubna 2015 v 19:03 | Reagovat

vanda: Největší prča je, že jsem to dělala znovu 1. dubna a to u nás byla ráno nefalšovaná dubnová vánice :-) A já beru radši ty koláče, zelená ať se jde vycpat :-)

12 Madla Madla | E-mail | Web | 28. dubna 2015 v 21:33 | Reagovat

Siska: Děkuju moc :-) Byla to taková rychlovka, maso byl chvilkový nápad a s Jamiem prostě člověk nic nezkazí :-) Moc děkuju za chválu, ani si ji nezasloužím! Já zas na Cuketkovi slintala nad vaším divočákem na víně s kořenovou zeleninou, to je teprve pokrm bohů, nudná prsa se můžou jít bodnout!

13 Týnka Mlejnková Týnka Mlejnková | Web | 5. května 2015 v 9:57 | Reagovat

Tak to vypadá úžasně, článek si ,,schovávám" a zkusím :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.