Komentáře

1 HaF HaF | Web | 18. srpna 2015 v 19:40 | Reagovat

Po tom nádherném ochlazení je to úžasný dezert! Já se musím přiznat, že jsem na tom horku vydělala - jak byla v červenci ta první vlna veder, drahá polovina to psychicky nevydržela, nastal zákaz používání trouby a já dostala novou kamarádku- Remosku (měla jsem ji slíbenou k vánocům). :-D  :-)
Peče jedna radost a neprodukuje tolik tepla.

2 Madla Madla | E-mail | Web | 22. srpna 2015 v 9:41 | Reagovat

HaF: Hani, je fakt parádní, mohla bych ho jíst od rána do večera :-)
A remosku závidím, ta by se mi taky líbila :-) Já se ty tropy obešla úplně bez trouby, prostě jsem dělal jen rychlovky na sporáku (ale i tak se člověk zapotí).

3 Catalina Catalina | Web | 5. září 2015 v 9:55 | Reagovat

Tak až teď se ti to přání relativně splnilo, konečně skončila ta vlna super veder :D Já při nich taky skomírala, mám pokoj na slunečné straně a v pokoji v létě běžně neklesá teplota pod 30 C :D A brownies vypadají fantasticky! Hlavně ten rybíz se mi tam líbí, protože toho je vždycky tolik přes léto, že už nevím, co s ním :D Samotné brownies samozřejmě taky, miluju právě přesně tyhle uvnitř mazlavé a trochu "syrové".

4 Madla Madla | E-mail | Web | 9. září 2015 v 10:46 | Reagovat

Catalina: pokoj na slunečné straně je peklo, my takhle máme ložnici a dětský pokoj, trochu pomohly žaluzie a hlavně tlusté stěny našeho starého domu, které ale kupodivu to teplo pak strašně rychle naakumulovaly a až teď, v časech zářijových a upršených, tu začíná být snesitelně.
A k brownies - tyhle jsou fakt nejlepší a ten rybíz navrchu se k nim neuvěřitelně hodí :-)

5 Alyssa K. Whitcraft Alyssa K. Whitcraft | Web | 28. března 2017 v 19:02 | Reagovat

Dobrý recept. Moje dcera Anna byla nadšená.

6 Michaela N. Michaela N. | E-mail | Web | 31. srpna 2017 v 13:41 | Reagovat

Rybíz moc nemusím, ale tohle vypadá výborně... :-)

www.navrmi.blogspot.cz

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.